Büyükşehir Bozova'ya kütüphane yaptırıyor

GÜNDEM 03.12.2020 - 14:04, Güncelleme: 03.12.2020 - 14:04 1645+ kez okundu.

Büyükşehir Bozova'ya kütüphane yaptırıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Bozova ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan İlçe Kütüphanesi inşaatını gezdi. Büyükşehir'in öncülüğünde ilçeye kazandırılan diğer hizmetleri de inceleyen Başkan Beyazgül, ilçede göreve başlayan Kaymakam Akın Oruç'a da 'Hayırlı Olsun' ziyaretinde bulundu.  Büyükşehir Bozova'ya kütüphane kazandırıyor  Büyükşehir Belediyesi, Bozova'da Okullar bölgesinde temelini attığı ilçe kütüphanesi inşaatını sürdürüyor. Bin 500 metrekare alan üzerinde yapımına başlanan İlçe Kütüphanesi merkez ve kırsal mahallelerdeki gençlerin eğitimlerine katkı sağlayacak. Gençleri sokaktaki kötü alışkanlıklardan kurtarmak, onlara okuma alışkanlığı kazandırmanın yanı sıra çeşitli sosyo-kültürel aktivitelere katılımlarını sağlamak amacıyla inşa edilen kütüphanede, dijital çağda çocukların kitap okuma alışkanlığı kazanması önemseniyor. Başkan Beyazgül ilçe belediyesinin yaptığı hizmetleri inceledi Bozova'da İlçe Belediyesi tarafından yapımı devam eden Gençlik Merkezi ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatında da incelemelerde bulunan Başkan Beyazgül, Yeşilova Mahallesinde yapımı tamamlanan içerisinde bisiklet ve yürüyüş yollarının da yer aldığı parkı gezdi. Ayrıca Başkan Beyazgül, Bozova Belediyesince yapımı tamamlanan Kent Meydanı ve Kitap Otağı’nı da inceledi. İlçede yeni göreve başlayan Bozova Kaymakamı Akın Oruç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül' e ilçe temasları sırasında Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Deveci, Kadın Kolları Başkanı Meral Kaya, meclis üyeleri ve muhtarlar eşlik etti.

Büyükşehir Bozova'ya kütüphane kazandırıyor

Başkan Beyazgül ilçe belediyesinin yaptığı hizmetleri inceledi

Şanlıurfa HABERİ