Osmangazi Belediyesi

Büyükşehir İtfaiye’den Turgutlu’ya Ziyaret

07.06.2022 - 16:35, Güncelleme: 07.06.2022 - 16:35 1513+ kez okundu.

Büyükşehir İtfaiye’den Turgutlu’ya Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, ilçe ziyaretlerine Turgutlu ile devam etti. İtfaiye amirliği ve müfrezelerini ziyaret eden Daire Başkanı İnal, vatandaşların huzur ve güveni için daima görev başında olduklarını söyledi.

Manisalıların huzuru ve güveni için görevini hassasiyetle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, il genelindeki amirlik ve noktalarında herhangi bir aksaklık yaşanmaması adına da işi sıkı tutuyor . Bu kapsamda ilçe ziyaretlerini sürdüren İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, ziyaretlerine Turgutlu ile devam etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Necati Abalı ile birlikte ilk olarak Turgutlu İtfaiye Amirliğini ziyaret eden Daire Başkanı İnal, personelle bir araya geldi. Başkan İnal, daha sonra Selvilitepe ve Urganlı itfaiye müfrezelerini de ziyaret ederek, görevli personele kolaylıklar diledi. İlçe ziyaretlerini sürdüreceklerini belirten İnal, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde vatandaşların huzur ve güveni için daima görev başında olduklarını söyledi.

Manisa HABERİ