Ceyhan Belediye Başkanı Erdem korona aşısı vuruldu

23.02.2021 - 11:02, Güncelleme: 23.02.2021 - 11:02 2970+ kez okundu.

Ceyhan Belediye Başkanı Erdem korona aşısı vuruldu

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem coronavirus aşısının ilk dozunu yaptırdı. İlçe sağlık grubu başkanı ile istişare yapan Başkan Erdem, vatandaşlara aşılarını olmaya davet etti. Bilim kurulunun tavsiyesi üzerine Covid -19 aşı sırası gelen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, İlçe Sağlık Müdürlüğüne giderek aşısını oldu. İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hürrem Cebeci ve ekibine ilgilerinden dolayı teşekkür eden Başkan Erdem, “Sağlık Bakanlığı'nın belirlediği takvime göre sırası gelen tüm hemşehrilerimi mutlaka aşılarını olmaya davet ediyorum.” dedi. Korona belasından kurtulmanın tek yolunun tedbirler ve aşıdan geçtiğini ifade eden Başkan Erdem, “Dünya’yı etkisi altına alan bu beladan kurtulmak için Sağlık Bakanlığımızın aşı takvimine uyarak sıranız geldiğinde aşınızı vurulmanızı tavsiye ediyorum. Bu vesileyle büyük bir özveri ile çalışan sağlık çalışanlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.