Ceyhan Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşları sevindirdi

GÜNDEM 09.07.2021 - 15:44, Güncelleme: 09.07.2021 - 15:44 1162+ kez okundu.

Ceyhan Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşları sevindirdi

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ihtiyaç sahibi vatandaşlara iletilmesi için yapılan yardımları belirlenen iki aileye teslim etti. Ceyhan Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri Namık Kemal Mahallesinde yaşlı bir teyzenin talebi üzerine kanepe yardımı, Sarısakal Mahallesinde ise bir başka vatandaşın evine televizyon ve fırınlı ocak desteği sağlayarak hayırseverler ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında köprü oluşturdu. Yapılan yardımları mutlulukla karşılayan vatandaşlar, “Ceyhan Belediye Başkanımız Hülya Erdem bizim için çok değerli, garibanın annesi. Memuriyeti döneminde bizlerden ilgisini esirgemeyen ve başkanlığı döneminde hayırseverlerin yardımlarını bizlere ulaştırarak yalnız bırakmadı. Başta belediye başkanımıza ve tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz” dediler. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Belirlediğimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret eden ekiplerimiz, sıkıntılarını dinleyip ihtiyaçlarını belirleyerek kendilerine yardımcı oluyor. Hayırseverlerimizden gelen tüm yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırarak, hayra uzanan el oluyoruz. Hem israfı önlemiş oluyoruz, hem de ihtiyacı olan vatandaşlarımızın eksiklerini gidermiş oluyoruz." ifadelerini kullandı.