Ceyhan Belediyesi'nden bir ilk daha

09.09.2021 - 14:49, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:49 1525+ kez okundu.

Ceyhan Belediyesi'nden bir ilk daha

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ve Ebru Baybara Demir, Ceyhan'da biyobozunur atık projesini başlattı. Biyobozunur projesi ile Ceyhan'da ilkleri yaşatan Başkan Erdem ve Ebru Baybara Demir ile  gece gündüz demeden ilçede pazar alanlarında ve tarlalarda katı atıkları toplayarak kompostlanmasını sağladı. Kadıneli ekipleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri birlikte Ceyhan'da verimli topraklar sağlamayı hedefleyerek yeni projeleri hayata geçireceklerini açıkladılar. Yaptıkları her projeye önem gösterdiklerini dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; Ceyhan'ımıza bir ilk daha kazandırıyoruz. Her projeye büyük önem gösterdiğimiz doğamıza çevremize ve toprağımız için kollarımızı sıvadık. Yaptığı projelerle dünya çapında büyük ödüller alan ve rol model olan Ebru Baybara Demir ile Biyobozunur projemizi Ceyhan'da başlattık. Pazar atıklarını ve tarımsal atıkları kompostlanması ile toprağın onarılmasını hedefleyerek amacımız gelecek nesillere verimli topraklar bırakmak. Her şey Ceyhan için, her şey sizin için" dedi.