Ceyhan Belediyesi'nden mahalle şenlikleri

GÜNDEM 12.07.2021 - 13:36, Güncelleme: 12.07.2021 - 13:36 1288+ kez okundu.

Ceyhan Belediyesi'nden mahalle şenlikleri

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Mercimek mahallesinde ekipleri tarafından düzenlenen etkinliklere katıldı. Çocukların doyasıya eğlendiği etkinlikte Başkan Erdem; "Çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmaya devam edeceğiz" dedi. Ceyhan Belediyesi yaptığı etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Pandemi sürecinde yasaklarda sıkılan özellikle kırsalda bulunan mahalleleri kapsayan Mahalle ve Köy şenlikleri etkinliği düzenledi. Mercimek Mahallesi’nde çocukların doyasıya eğlendiği, sürprizler, oyunlar, dans, müzik ile 7'den 70'e her vatandaş ilki düzenlenen etkinlikte doyasıya eğlendi. Vatandaşlar mutluluklarını dile getirerek Başkan Erdem'e teşekkür etti. "Onlar Mutlu Belediye Mutlu" Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; "Mercimek mahallemizde vatandaşlarımızla, çocuklarımızla doyasıya eğlendik. Onların mutluluklarına ortak olduk. Yaptığımız etkinler sayesinde Kırsal mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın yüzünü güldürmeyi başarıyoruz. Çünkü bir belediye olarak yapacak olduğumuz tüm çalışmalarda halkımızın isteğini düşünerek yapıyoruz. Vatandaşlarımız mutlu oldukça bizlerde mutlu oluyoruz. Teşekkürler Mercimek mahallesi" dedi.

"Onlar Mutlu Belediye Mutlu"