CHP İl Başkanı Zeybekoğlu’dan Karaca’ya ziyaret

SİYASET 13.05.2020 - 17:19, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 7185+ kez okundu.

CHP İl Başkanı Zeybekoğlu’dan Karaca’ya ziyaret

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Kadın Kolları Başkanı Aysun Korkut, Örgütten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Musa Eraslan, Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Kadın Kolları Başkanı Gülümser Oymak, Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Çoban ve yönetim kadroları katıldı.   Samimi ortamda geçen ziyarette Karaca, İl Başkanı Zeybekoğlu’yu çiçekle karşıladı. Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden Karaca, tüm yöneticilere ‘hoşgeldiniz’ diyerek makamında ağırladı. İl Başkanı Zeybek ise, misafirperverliğinden dolayı Karaca’ya teşekkür etti.
Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Çoban ve yönetim kadroları katıldı.

teşekkür etti.