Chp’li Şaroğlu Ve Alan’dan Ataç’a ziyaret

SİYASET 18.12.2020 - 16:29, Güncelleme: 18.12.2020 - 16:29 5522+ kez okundu.

Chp’li Şaroğlu Ve Alan’dan Ataç’a ziyaret

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu ve CHP’li Tunceli Pertek Belediye Başkanı Ruhan Alan’ı makamında ağırladı.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP’li milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu ve CHP’li Tunceli Pertek Belediye Başkanı Ruhan Alan, Başkan Ataç’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından bir değerlendirmede bulunan Milletvekili Şaroğlu, Tepebaşı Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, gerçekleştirdiği örnek çalışmalardan ve misafirperverliğinden ötürü Ataç’a teşekkürlerini iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ataç da, misafirlerine çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret, Şaroğlu ve Alan’ın Başkan Ataç’a Tunceli’ye ait yöresel ürünler hediye etmesi ve Ataç’ın da misafirlerine günün anısına “Eskişehir: Kökleri Derinde Yepyeni Bir Şehir” kitabı ile Yunus Emre’nin camdan figürünü armağan etmesiyle sona erdi.