Çukurova Belediyesi SK işi şansa bırakmıyor

SPOR 07.06.2021 - 11:42, Güncelleme: 07.06.2021 - 11:42 2664+ kez okundu.

Çukurova Belediyesi SK işi şansa bırakmıyor

Türkiye Kadınlar 1. Voleybol Ligindeki temsilcimiz Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, bu sezon işi şansa bırakmak istemiyor. Sezonun bitmesinin ardından transfer çalışmalarına başlayan Çukurova’nın Sultanları önemli isimleri kadrosuna katmaya devam ediyor. Baş Antrenör Mustafa Umut Uysal ile yola devam kararı alan Çukurova Belediyesi SK, ilk olarak THY’den pasörNursevilGökbudak, OSB Teknik Koleji’nden pasör Berrak Deniz Kakaşçı, Göztepe’den smaçör Gizem Öcal Tuğrul ve Çanakkale Belediyesi’nden orta oyuncu Aslı Ertek ile anlaşmaya varmıştı. Çukurova’nın Sultanları bu anlaşmaların ardından transferde hız kesmedi. Çoğunluğu Sultanlar Liginden olmak üzere 6 oyuncuyla daha sözleşme imzalayan Çukurova’nın Sultanları Sude Pehlivan (Beşiktaş orta oyuncu), Derya Çağırgan (Galatasaray libero), Ezgi Arslan(İlbank pasör çaprazı), Maria İvonkina(TED Ankara Koleji orta oyuncu), Deniz Dülger (Nevşehir Belediye libero) ve Dilara Bilge Sarıyer Belediyespor pasör çaprazı) ile anlaşmaya vardı. Çukurova Belediye Başkanı ve Çukurova Belediyesi SK Onursal Başkanı Soner Çetin, bu yıl işi şansa bırakmak istemediklerini belirterek, “Kadromuzu neredeyse baştan sona yeniliyoruz. Transferde titiz davranıyoruz ve Sultanlar Ligi deneyimi olan oyuncuları kadromuza katıyoruz. İnşallah bu sezon hedefimize ulaşacağız ve Sultan Ligine çıkacağız” dedi.