Çukurova'da pedallar Cumhuriyet için çevrildi

31.10.2021 - 13:09, Güncelleme: 31.10.2021 - 13:09 1114+ kez okundu.

Çukurova'da pedallar Cumhuriyet için çevrildi

Çukurova Belediyesi tarafından düzenlenen Sporun Gülen Yüzü 29 Ekim Cumhuriyet Bisiklet Turu’nun startı Başkan Soner Çetin tarafından verildi. Tura katılacak bisikletçilerle Çukurova Belediyesi bahçesinde buluşan Başkan Soner Çetin, 29 Ekim’in en büyük bayram olduğunu belirterek, etkinliğe katılan bisikletçilere başarılar diledi. Büyük Önder Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki çevik aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünü hatırlatan Başkan Soner Çetin, böylesi anlamlı bir günde büyük bir coşkuyla etkinliğe gelen bisikletçileri kutladı. Başkan Soner Çetin bu arada tura katılacak bisikletçilerin hatıra fotoğrafı çektirme isteğini geri çevirmedi. Hatıra fotoğrafı çekiminin ardından Başkan Soner Çetin’i verdiği startla 29 Ekim Cumhuriyet Bisiklet Turu başladı.