Yıldırım Belediyesi

Düzce'de eğlence mekanlarında denetim

Gündem 01.07.2024 - 10:40, Güncelleme: 01.07.2024 - 10:40 1014+ kez okundu.

Düzce'de eğlence mekanlarında denetim

Düzce'de huzur ve güven uygulamaları tüm hızıyla devam ediyor.Sibel  KABASAKAL / DÜZCE (İGFA) - Düzce İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı çok sayıda ekibin katıldığı denetim gerçekleştirildi. Kentte hizmet veren eğlence mekanlarına yönelik yapılan denetimlerde vatandaşlara kimlik kontrolü ve üst aramaları yapıldı. Yapılan kontrollerde sakıncası olanlar polis merkezine götürüldü. Denetimlerin devam edeceği bildirildi.

Düzce'de huzur ve güven uygulamaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yapılan kontrollerde sakıncası olanlar polis merkezine götürüldü.

Denetimlerin devam edeceği bildirildi.