Efes Selçuk'ta Ramazan dayanışması

04.05.2021 - 11:43, Güncelleme: 04.05.2021 - 11:43 3405+ kez okundu.

Efes Selçuk'ta Ramazan dayanışması

Ramazan ayında kentte sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı büyüten Efes Selçuk Belediyesi dayanışma paketlerini ihtiyaç sahibi yurttaşlara ulaştırmaya başladı. Pandemi dönemini dayanışma yılı ilan eden Efes Selçuk Belediyesi Ramazan ayında da dayanışma faaliyetlerini sürdürüyor. İftar Kart uygulaması ile Ramazanın ilk gününden bu yana kentte yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlar kartlarına yüklenen bedellerle paket servis hizmeti veren restoran, fırın gibi işletmelerden alışveriş yapıyor. İftar Kart uygulaması pandemi nedeniyle zor günler geçiren esnaf ve yurttaşların memnuniyetini kazanmaya devam ediyor. Ramazan ayı sebebiyle hayata geçen bir diğer uygulama olan “Ramazan Dayanışma Paketi” ile isteyen yurttaşların desteğiyle bağışlanan koliler ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmaya devam ediyor. Destekte bulunmak isteyen yurttaşlar https://ramazan.efesselcukbelediyesi.com/    adresinden iki farklı dayanışma paketinden istediği miktarda satın alabiliyor. Satın alınan dayanışma paketleri belediye tarafından yurttaşlara ulaştırılmaya devam ediyor.