Efes Selçuk’ta şehitler ve gaziler için anlamlı bağış

GÜNDEM 21.04.2021 - 11:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 11:18 4348+ kez okundu.

Efes Selçuk’ta şehitler ve gaziler için anlamlı bağış

Efes Selçuk Belediyesi, kentteki şehit aileleri ve gaziler adına TEMA Vakfı’na bağış yaparak, şehitlerin ve gazilerin adlarını fidanlarla ölümsüzleştirdi.

Efes Selçuk Belediyesi,  kentteki şehit aileleri ve gaziler adına TEMA Vakfı’na bağış yaparak,  şehitlerin ve gazilerin adlarını fidanlarla ölümsüzleştirdi. Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Selçuk Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.  14 – 20 Nisan Şehitler Haftası sebebiyle gerçekleştirilen ziyarette Başkan Ceritoğlu Sengel, şehit ve gazi aileleri adına yapılan fidan bağışlarını paylaştı.  Kentte yaşayan şehit ve gazi yakınları adına yapılan bağışların belgeleri evlerine de ulaştırıldı. Şehitler ve gaziler için TEMA Vakfı’nın Türkiye’nin çeşitli yerlerinde kurmuş olduğu hatıra ormanlarına yapılan fidan bağışlarının kendilerini duygulandırdığını söyleyen Selçuk Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Fahrettin Eren, tüm şehit aileleri ve gaziler adına Başkan Ceritoğlu Sengel’e teşekkür etti.  Başkan Ceritoğlu Sengel, ayrıca derneğe bayrak hediye etti.