Ekrem İmamoğlu'ndan 23 Nisan için Taksim çıkarması

GÜNDEM 23.04.2021 - 12:23, Güncelleme: 23.04.2021 - 12:48 3868+ kez okundu.

Ekrem İmamoğlu'ndan 23 Nisan için Taksim çıkarması

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan’ın 101’nci yıldönümünde, Taksim Cumhuriyet Anıtı’nda düzenlenen çelenk koyma törenine katıldı.

İSTANBUL(İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 101’nci 23 Nisan kutlamaları kapsamında Taksim Cumhuriyet Anıtı’nda düzenlenen resmi törene katıldı. İstanbul Vali Yardımcısı Levent Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu, CHP İBB Grup Başkanvekili Doğan Subaşı ve İYİ Parti İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan da törende hazır bulundu. Törenin resmi bölümü, İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı’nın anıta çelenk koyması, saygı duruşunda bulunması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu. İmamoğlu, resmi törenin bitiminden sonra, zabıta mangası eşliğinde getirilen İBB çelengini Cumhuriyet Anıtı’na bıraktı. İmamoğlu’nun ardından sırasıyla CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Kavuncu ile DSP, AK Parti, Genç Parti ve Atatürk Vakfı yöneticileri de anıta çelenk koydu.