ESKİ'den 50 milyon TL'lik altyapı yatırımı

25.03.2024 - 16:20, Güncelleme: 25.03.2024 - 16:20 489+ kez okundu.

ESKİ'den 50 milyon TL'lik altyapı yatırımı

Kanalizasyon alt yapı çalışmaları, ESKİ Genel Müdürlüğü’nün özverili çalışmaları ile kısa bir sürede tamamlandı.

Tamamlanan 20 kilometrelik kanalizasyon hat yapım çalışması ve Biyolojik Atıksu Arıtma tesisi yaklaşık 50 milyon TL’ye mal oldu. Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e, ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen’e ve ESKİ ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti. ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen konuşmasında; “Yunus Emre, sadece Eskişehir’e değil tüm insanlığa mal olmuş Türkmen bir derviş ve Türkçeyi çok iyi kullanan bir şairdir. Şehrimizin ve ülkemizin en önemli turizm noktalarından birisi olan Yunus Emre Mahallesi’nin kanalizasyon alt yapı sorununu çözüme kavuşturmuş olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Eskişehir HABERİ