Eskişehir Büyükşehir, yardımları ulaştırmaya devam edecek

TEDARİKÇİ 18.04.2021 - 12:39, Güncelleme: 18.04.2021 - 13:29 6905+ kez okundu.

Eskişehir Büyükşehir, yardımları ulaştırmaya devam edecek

Sosyal belediyecilik anlayışı ile pandemiden etkilenen vatandaşlar için yardım çalışmalarına hız veren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, “Şehir Paylaşmaktır” kampanyası ile ihtiyaç sahiplerine desteğe devam ediyor.

Ramazan ayının başlamasıyla da “Ramazan Paylaşmaktır” kampanyası ile vatandaşları birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularıyla bir araya getirmeyi amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, erzak desteklerini ulaştırmaya devam edecek. Meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar aracılığıyla ekonomik olarak zor günlerden geçen vatandaşlara destek olan Büyükşehir Belediyesi başlattığı “Şehir Paylaşmaktır” destek hareketi ile yardımları ulaştırmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi son olarak Sokak Müzisyenleri Derneği’ne yardım kolilerini ulaştırdı.  Covid-19 vakalarının giderek artmasıyla kısıtlamalara devam edilmesi kararlarından ekonomik olarak etkilenen birçok vatandaşın mağduriyetlerinin giderilmesi için Ramazan ayında da yardım kampanyasının devam edeceğini belirten Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, “Ramazan Paylaşmaktır” duygusunu paylaşan vatandaşların market.eskisehir.bel.tr web adresine girerek kampanyaya destekte bulunabileceklerini belirttiler.