Eskişehir'de ata binmeyen çocuk kalmasın

24.05.2022 - 13:36, Güncelleme: 24.05.2022 - 13:36 1660+ kez okundu.

Eskişehir'de ata binmeyen çocuk kalmasın

Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi’nde çocuklar, Eskişehir’de Ata Binmeyen Çocuk Kalmasın Projesi kapsamında ata binmenin keyif ve mutluluğunu yaşamaya devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi’nde çocuklar, “Adaptif Binicilik” “Atla Tanışma Etkinliği” ve “Eskişehir’de Ata Binmeyen Çocuk Kalmasın Projesi” kapsamında ata binmenin keyfini yaşıyor. Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi’nde oluşturulan özel alanda, uzman eğitmenler tarafından yönlendirerek ata binmeyi öğrenen çocuklar bu ayrıcalığın keyfini çıkartıyor. Son olarak Ülkü Ülkü İlkokulu birinci sınıf öğrencisi 50 çocuk, merkezde gözetmenler eşliğinde ata bindi. Çocuklar at binmenin eşsiz bir duygu olduğunu ifade ederken, öğretmenler de Tepebaşı Belediyesi’ne sağlanan imkanlardan dolayı teşekkürlerini iletti. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de çocukların yoğun ilgisinden memnun olduklarını belirtirken, merkez yetkilileri de Doğal Yaşam Merkezi’ni ziyarete gelen öğrencilere gerekli bilgileri aktardıktan sonra ata bindiklerini ifade ediyor. Bursa Çevre Yolu 4. kilometrede hizmet veren Doğal Yaşam Merkezi’ne, 0 (533) 955 79 04 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.

Eskişehir HABERİ