Filarmoni Derneği’nden Başkan Ataç’a ziyaret

GÜNDEM 09.10.2021 - 11:15, Güncelleme: 09.10.2021 - 11:15 3317+ kez okundu.

Filarmoni Derneği’nden Başkan Ataç’a ziyaret

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Filarmoni Derneği ile bir araya geldi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın kentte faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ile temasları devam ediyor. Son olarak Eskişehir Filarmoni Derneği Kurucu Başkanı Egemen Çelik, Başkan Yardımcısı Verda Çelik ve Orkestra Şefi Ramazan Albayrak, Başkan Ataç’ı makamında ziyaret etti. Buluşmada konukları, Başkan Ataç’a dernek çalışmaları ve amaçları hakkında bilgiler aktardı. Müzisyenlerin özellikle pandemi döneminde zor zamanlardan geçtiğini ifade eden Başkan Ataç da sivil toplum kuruluşları kapsamında yapılanmaların faydalı olacağını kaydetti. Ziyaret, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Ziyaret, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.