Gaziantep Büyükşehir 'çantanız bizden' dedi

02.09.2021 - 10:33, Güncelleme: 02.09.2021 - 12:49 1652+ kez okundu.

Gaziantep Büyükşehir 'çantanız bizden' dedi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı’nda Gaziantep’te okula başlayacak bütün ilkokul 1’inci sınıf öğrencilerinin okul çantası ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayacak.

GAZİANTEP (İGFA) - Eğitime verdiği desteklerle ön plana çıkan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı’nda da çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir, bu yıl Gazi şehirde ilkokul 1’nci sınıfa başlayacak bütün öğrencilerin okul çantası ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak için “Çantanız Bizden” Projesi’ni başlattı. Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile Eğitim ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından yürütülecek çalışmada ilkokul 1’inci sınıf okul çantalarının yanı sıra, 12 renkli sulu boya, 6'lı kurşun kalem, silgi, kalemtıraş, pastel boya, A5 kareli defter, güzel yazı defteri, A5 çizgili okul defteri, resim defteri, A4 kareli ve çizgili defter, kuru tahta boya seti ve 3'lü kurşun kalem olacak. 60 bin öğrencinin yararlanacağı projede çanta ve kırtasiye malzemeleri 13 Eylül’de öğrencilerin sıralarında hazır bulunacak. Büyükşehir Belediyesi öte yandan Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce belirlenen ihtiyaç sahibi ilkokul, ortaokul ve liseye giden 10 bin öğrenciye okul kıyafeti yardımı yapacak.