Osmangazi Belediyesi

Gaziantep'te kışlak mücadelesi sürüyor

20.02.2022 - 09:59, Güncelleme: 20.02.2022 - 10:51 1633+ kez okundu.

Gaziantep'te kışlak mücadelesi sürüyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, önlem alınmadığında halk sağlığı sorunu haline gelebilen sivrisinek ve haşerelere karşı kışlak mücadelesini hız kesmeden sürdürüyor.

GAZİANTEP (İGFA) - İl genelinde ilaçlama Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri ve Engelliler Daire Başkanlığı Haşere ile Mücadele ve İlaçlama Hizmetleri Şube Müdürlüğünce aralıksız sürüyor. Gaziantep'te 120 personel, 49 araçla 9 ilçede özellikle sivrisinek ve haşere oluşumuna sebep olan larvalarının üreme kaynakları olan bina bodrumları, rögarlar, kapalı kanallar, fosseptik çukurlarının bulunduğu alanlarda kışlak mücadelesi kapsamında ilaçlama çalışmaları kontrollü olarak yürütülüyor.

Gaziantep HABERİ