Gençlik Orkestrası’ndan Cumhuriyet konseri

30.10.2021 - 12:51, Güncelleme: 30.10.2021 - 12:51 1489+ kez okundu.

Gençlik Orkestrası’ndan Cumhuriyet konseri

Muratpaşa Belediyesi Gençlik Orkestrası, Cumhuriyet’in ilanının 98’inci yıl kutlamaları çerçevesinde sahne aldı. Türkan Şoray Kültür Merkezi’ndeki konserde İrem Ünal ve Tuncer Çetinkaya solist olarak orkestraya eşlik etti. İlk konserlerini 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda, Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’nda veren Muratpaşa Belediyesi’nin 40 kişilik Gençlik Orkestrası, yine bir bayram gününde seyircisiyle buluştu. Şef Emrah Aydın yönetimindeki genç müzisyenler, Cumhuriyet’in ilanının 98’inci yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde sahne aldı. Keman, yan flüt, saksafon, basgitar gibi enstrümanların yer aldığı Gençlik Orkestrası’na, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Konseri’nde İrem Ünal ve Tuncer Çetinkaya solist olarak eşlik etti. Orkestranın seslendiği şarkılara salonu dolduran müzik severler Türk bayraklarını sallayarak eşlik ederken konseri Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın eşi Ümran Uysal da takip etti. Konserin sonunda, Moldova'ya bağlı özerk cumhuriyet Gagavuzya’dan aldığı resmi davet dolayısıyla Komrat’ta bulunan Başkan Uysal adına Başkanvekili Taylan Dikmen ve Ümran Uysal, orkestra şefi Aydın ve solistlere teşekkür çiçeği takdim etti.