Gökdere ve Hamidiye'de mezarlık güvenliği sağlandı

11.06.2021 - 15:54, Güncelleme: 11.06.2021 - 15:54 2907+ kez okundu.

Gökdere ve Hamidiye'de mezarlık güvenliği sağlandı

Mezarlıkların bakım, onarım ve temizliği noktasında çalışmalarını hassasiyetle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, mezarlıkların güvenliğinin sağlanması amacıyla da beton direkli himaye çit çalışmasını il genelinde sürdürüyor. İlk etapta 30 mezarlık için planlanan proje kapsamında, Kula'ya bağlı Gökdere ve Hamidiye Mahallelerinin yeni mezarlık alanlarında da çalışmalar tamamlandı. Mezarlıkların güvenliğinin sağlanması amacıyla 17 ilçede bulunan mezarlıklarda himaye çit çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula'ya bağlı Gökdere ve Hamidiye Mahallelerinin yeni mezarlık alanlarında da mezarlık güvenliğini sağladı. İl genelinde 30 mezarlığı kapsayan projenin ilk etabı kapsamında Kula'ya bağlı Gökdere ve Hamidiye mahallelerinde de çalışmalar tamamlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Uğur Topkaya, Kula Muhtarlık Hizmetleri Şube Müdürü Faik Şentürk ile birlikte mahallelere ziyarette bulunarak Mahalle Muhtarları Süleyman Kayalı ve Muhammet Umur ile hayata geçirilen çalışmayı inceledi. Daire Başkanı Uğur Topkaya, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını ileterek çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Muhtarlar Başkan Ergün'e Teşekkür Etti Mahalle Muhtarları Süleyman Kayalı ile Muhammet Umur da çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade etti. Gökdere Mahalle Muhtarı Süleyman Kayalı, "Cengiz Başkanıma buradan selamlarımı iletiyorum. Şu anda Gökdere mezarlığımızın etrafını tel örgü ile çevirdik. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun" ifadelerini kullandı. Hamidiye Mahalle Muhtarı Muhammet Umur ise, "Bu mezarlık alanında büyük emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e teşekkürlerimi sunarım. Güzel bir çalışma oldu. Zaten mezarlık ihtiyacımız vardı. Onu yapmış bulunmaktayız. Ayrıca mezarlığımızın güvenliği de sağlandı" diye konuştu.

Muhtarlar Başkan Ergün'e Teşekkür Etti