Osmangazi Belediyesi

Hanelere ulaşan su daha sağlıklı ve verimli olacak

15.03.2024 - 13:05, Güncelleme: 15.03.2024 - 13:05 462+ kez okundu.

Hanelere ulaşan su daha sağlıklı ve verimli olacak

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Şeritli mahallesinde 1 kilometrelik içme suyu terfi hattı döşeme çalışması gerçekleştirdi. Mahalleye kazandırılan 75 metreküplük prefabrik deponun bağlantısı yapılarak faaliyete alındı, hanelere ulaşan suyun daha sağlıklı ve verimli olması sağlandı. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki vatandaşlara daha sağlıklı ve verimli içme suyu imkanı için altyapı yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından Kula ilçesine bağlı Şeritli mahallesinde 1 kilometrelik içme suyu terfi hattı döşeme çalışması yapıldı. 75 metreküplük prefabrik deponun bağlantısı yapılarak faaliyete alındı, vatandaşlara daha sağlıklı su temini sağlandı. Çalışmaları Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Aydın Topdemir, MASKİ İlçe Şefi Tuğba Ural ve mahalle muhtarı Abdurrahman Güraslan yerinde takip etti. Mahalle muhtarı Abdurrahman Güraslan, “Çalışmalardan çok memnun kaldık. Depomuz faaliyete geçtiği için artık hanelerimize daha verimli su sağlanacak. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Manisa HABERİ