Osmangazi Belediyesi

HBB ekipleri dere temizliği çalışmalarına devam ediyor

21.01.2021 - 17:14, Güncelleme: 21.01.2021 - 17:14 2670+ kez okundu.

HBB ekipleri dere temizliği çalışmalarına devam ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi aşırı yağış sebebiyle oluşabilecek sel ve taşkın riskini gidermek için sürdürdüğü dere temizliği çalışmalarına devam ediyor. Son günlerde kent genelinde etkili olan yağış sebebiyle çalışmalarını hızlandıran Büyükşehir ekiplerinin yeni durağı Altınözü oldu. Kazancılar Mahallesi’ndeki derede biriken katı atık ve malzemeler iş makineleri tarafından kaldırıldı. Vatandaşların can ve mal güvenliğini tehlikeye atabilecek olumsuz durumları ortadan kaldırmak için teyakkuz halinde olan Büyükşehir ekipleri, çalışmalarına il genelinde devam ettiklerini bildirdi.

Hatay HABERİ