Osmangazi Belediyesi

Herkes evde Yalova Belediyesi can dostlar için görevde

28.12.2020 - 10:08, Güncelleme: 28.12.2020 - 10:08 1622+ kez okundu.

Herkes evde Yalova Belediyesi can dostlar için görevde

Yalova Belediyesi, Covid-19 nedeniyle hafta sonu iki günlük sokağa çıkma yasağında can dostlarımızı yalnız bırakmadı. Yalova Belediyesi ekipleri tarafından sokakta yaşayan can dostlarımızın yoğun olduğu cadde ve sokaklara mama bıraktı. Yapılan mama dağıtımına Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk da eşlik etti. Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından bir çok noktaya mama bırakıldığını belirten Başkan Vekili Tutuk; “Yalova Belediyesi olarak her zaman can dostlarımız olan sokak hayvanlarının yanındayız. Rutin olarak gerçekleştirdiğimiz mama dağıtımlarını hafta sonları Covid-19 önlemleri kapsamında iki günlük sokağa çıkma yasağında da arttırarak devam ediyoruz. Ekiplerimiz tarafından belirlenen can dostlarımızın yoğun olduğu cadde ve sokaklara mama bırakıyoruz” dedi.

Yalova HABERİ