Hizmetler gönül belediyeciliği ile taçlandırılıyor

GÜNDEM 31.08.2021 - 16:11, Güncelleme: 31.08.2021 - 16:11 1202+ kez okundu.

Hizmetler gönül belediyeciliği ile taçlandırılıyor

Gerek esnaf, gerekse mahalle ziyaretleri ile 7’den 70’e tüm Mamaklılarla her fırsatta buluşan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, bu sefer ise Tam Açık Kapı Uygulaması (TAK) ile vatandaşlarla bir araya geldi. Başkanlık makamında gerçekleşen TAK programı yoğun ilgi gördü. Gönül belediyeciliği anlayışıyla vatandaşların kalplerine dokunduklarını vurgulayan Köse, “Her kesimden vatandaşımızın gelip bizi ziyaret etmesinden son derece memnunuz. İmkanlarımız ölçeğinde yapabileceğimiz her türlü katkıyı vatandaşlarımıza sunmaya gayret ediyoruz” dedi. Mamaklılarla her zaman iç içeyiz Vatandaşlarla her zaman iç içe olduklarını ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Bütün birimlerimizle istek ve taleplerin çözümü noktasında 7/24 çalışıyoruz, üretiyoruz. Tek arzumuz var; Mamaklıların daha konforlu, kaliteli, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam sürmesi” dedi.

Mamaklılarla her zaman iç içeyiz