'İlkyardım Hayat Kurtarır' etkinliği ile vatandaş bilgilendirildi

14.09.2021 - 15:14, Güncelleme: 14.09.2021 - 15:14 9122+ kez okundu.

'İlkyardım Hayat Kurtarır' etkinliği ile vatandaş bilgilendirildi

İzmit Belediyesi, İzmit Kent Konseyi ve Kocaeli Sağlık Çalışanları Derneği ortaklığında İzmit Belediyesi Hizmet Binası önünde 12 Eylül Dünya İlk Yardım Günü dolayısıyla “İlkyardım Hayat Kurtarır” etkinliği gerçekleştirildi. İzmit Belediyesi, İzmit Kent Konseyi ve Kocaeli Sağlık Çalışanları Derneği 12 Eylül Dünya İlk Yardım Günü dolayısıyla “İlkyardım Hayat Kurtarır” etkinliğini hayata geçirdi. Programa Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Kocaeli Sağlık Çalışanları Derneği Başkanı Adem Yaman ve dernek üyesi sağlıkçılar katıldı.  VATANDAŞLAR BİLGİLENDİRİLDİ İzmit Belediyesi Hizmet Binası önünde kurulan stantlarda, vatandaşlara farkındalık yaratmak amacıyla ilkyardımın önemi anlatıldı. Etkinlik kapsamında Kocaeli Sağlık Çalışanları Derneği’nin vereceği ilkyardım eğitiminden faydalanmak isteyen vatandaşlar formları doldurdu ve bilgi aldılar. Programda vatandaşların tansiyon ve şeker ölçümleri yapıldı.

VATANDAŞLAR BİLGİLENDİRİLDİ