İstanbul Bakırköy Belediyesi hayvanların yanında

Gündem 11.02.2025 - 10:04, Güncelleme: 11.02.2025 - 10:04 3844+ kez okundu.
 

İstanbul Bakırköy Belediyesi hayvanların yanında

İstanbul'da Bakırköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, kurulmasının hemen ardından yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Ocak ayından bu yana gerçekleştirilen çalışmalarda 199 hayvanın gerekli aşıları yapılırken, 194 hayvan da kısırlaştırıldı.İSTANBUL (İGFA) - İstanbul'da Bakırköy Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavisi gerçekleştirilen 192 hayvanın yanı sıra, 7 hayvan yeni yuvasına kavuşturuldu. Sokak hayvanlarının her daim yanında olarak onlara daha sağlıklı yaşam alanları oluşturmaya çalışan Bakırköy Belediyesi, bünyesinde faaliyete başlayan Veteriner İşleri Müdürlüğü ile kısa sürede birçok çalışmaya imza attı. Hayata geçirilen ‘VetBak’ aracının yanı sıra, rutin faaliyetlerle de çok sayıda hayvanın hayatına dokunuldu. Ocak ayından beri gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında; 193 kedi, 6 köpek olmak üzere toplam 199 hayvanın gerekli aşıları yapıldı, 193 kedi 1 köpek olmak üzere toplam 194 hayvan kısırlaştırıldı. 192 hayvanın da tedavisinin yapıldığı Bakırköy Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, 5 köpek ve 2 kediyi sahiplendirerek yeni yuvasına kavuşturdu. Hayvanların hayatına sahip çıkan Bakırköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ayrıca, sahiplenilecek/sahiplenilmiş ve kaydı olmayan 4’ü kedi 6’sı köpek olmak üzere 10 hayvana da ücretsiz bir şekilde çip taktı.

İstanbul'da Bakırköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, kurulmasının hemen ardından yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Ocak ayından bu yana gerçekleştirilen çalışmalarda 199 hayvanın gerekli aşıları yapılırken, 194 hayvan da kısırlaştırıldı.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul'da Bakırköy Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavisi gerçekleştirilen 192 hayvanın yanı sıra, 7 hayvan yeni yuvasına kavuşturuldu.

Sokak hayvanlarının her daim yanında olarak onlara daha sağlıklı yaşam alanları oluşturmaya çalışan Bakırköy Belediyesi, bünyesinde faaliyete başlayan Veteriner İşleri Müdürlüğü ile kısa sürede birçok çalışmaya imza attı.

Hayata geçirilen ‘VetBak’ aracının yanı sıra, rutin faaliyetlerle de çok sayıda hayvanın hayatına dokunuldu. Ocak ayından beri gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında; 193 kedi, 6 köpek olmak üzere toplam 199 hayvanın gerekli aşıları yapıldı, 193 kedi 1 köpek olmak üzere toplam 194 hayvan kısırlaştırıldı.

192 hayvanın da tedavisinin yapıldığı Bakırköy Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, 5 köpek ve 2 kediyi sahiplendirerek yeni yuvasına kavuşturdu.

Hayvanların hayatına sahip çıkan Bakırköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ayrıca, sahiplenilecek/sahiplenilmiş ve kaydı olmayan 4’ü kedi 6’sı köpek olmak üzere 10 hayvana da ücretsiz bir şekilde çip taktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.