İstanbul Caddesi’nde budama çalışmaları başlatıldı

GÜNDEM 06.10.2021 - 11:09, Güncelleme: 06.10.2021 - 11:09 1101+ kez okundu.

İstanbul Caddesi’nde budama çalışmaları başlatıldı

Yalova Belediyesi ekipleri, İstanbul Caddesi’nde üzerinde bulunan çınarların budama işlemelerini gerçekleştirdi. Yalova Belediyesi ekipleri tarafından her yıl rutin olarak yapılan çınarların bakım ve budama çalışmaları alınan trafik önlemleri eşliğinde yapıldı. Ağaçların ömrünün uzatılması, estetik görüntüsünün ve hastalıklara karşı direncinin arttırılması amacıyla yapılan budama çalışmaları diğer cadde ve sokaklarda da devam edecek. Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren ekipler; “Ağaçların daha sağlıklı şekilde gelişmesi, olumsuz hava koşullarında maddi, yaralayıcı kazalara sebep vermemesi, yaya ile araç trafiğini etkilememesi ve elektrik tellerinin zarar görmemesi için İstanbul Caddesi’nde budama, bakım çalışmaları başlattık. Çalışmalarımız şehrimizin diğer cadde ve sokaklarında belirlenen program çerçevesinde devam edecek” dediler.