İzmir Aliağa'da dezenfekte çalışmaları sürüyor

GÜNDEM 20.04.2021 - 15:52, Güncelleme: 20.04.2021 - 15:52 4213+ kez okundu.

İzmir Aliağa'da dezenfekte çalışmaları sürüyor

İzmir'de Aliağa Belediyesi, virüs yayılımını engellemek amacıyla vatandaşların ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

İZMİR (İGFA)- Aliağa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Hijyen Ekibi, vatandaşların ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Tüm kamu binaları sık aralıklarla özel bir solüsyonla dezenfekte edilerek vatandaşlara sağlıklı ortamda hizmet verilmesi sağlanıyor. Hijyen Ekibi görevlisi Yusuf Emre Karahan, dezenfekte çalışmalarının Covid-19 salgını başladığından bu zamana kadar kesintisiz devam ettiğini belirtti. Dezenfekte çalışmalarından memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşlar ise hijyen çalışmalarının düzenli aralıklarla yapılmasından dolayı Aliağa Belediyesi’ne teşekkür ettiler.