İzmir Bergama'daki yarışlar nefes kesti

SPOR 12.06.2022 - 17:23, Güncelleme: 12.06.2022 - 17:23 1379+ kez okundu.

İzmir Bergama'daki yarışlar nefes kesti

İzmir'in Bergama ilçesinde 2022 Türkiye Süper Enduro Şampiyonası 3. Ayak Yarışları tamamlandı.İZMİR (İGFA) - Bergama Belediyesi’nin ev sahipliğinde Bergama Süper Enduro Yarış Parkuru'nda gerçekleşen sezonun üçüncü yarışında Türkiye’nin farklı illerinden gelen sporcular kıyasıya mücadele etti. Serbest antrenman ve sıralama turlarıyla başlayan şampiyonada etap yarışları bugün gerçekleştirildi. Sporcular, yarışı ön sırada tamamlamak için bütün hünerlerini gösterdi. Şampiyonanın finalinde dereceye giren sporcular düzenlenen törende ödüllerini aldılar. Törende bir konuşma yapan Başkanvekili Aşkın Uyar, Belediye Başkanı Hakan Koştu'nun selamını ileterek, dereceye giren sporcuları kutladı. Şampiyonanın kazasız, belasız tamamlanması için mücadele eden herkese teşekkür etti. ŞAMPİYONADA DERECEYE GİREN SPORCULAR (GP Yarışı) 1. Aykut Kızıltan 2. Rafet Karakuş 3. Ömer Bulduk (E Veteran) 1. Hüseyin Neziroğlu 2. Mehmet Okuyan 3. Ali Baydaş (E Prestij) 1. Rafet Karakuş 2. İsmail Erdoğan 3. Hakan Taylan (E Hobi) 1. Aykut Kızıltan 2. Arif Şişman 3. Emre Cem Doğu (E Usta) 1. Ömer Bulduk 2. Furkan Asan 3. İlkay Deniz (E Genç) 1. Mehmet Emin Musaoğlu 2. Emirhan Kurt 3. Mert Koç

ŞAMPİYONADA DERECEYE GİREN SPORCULAR

(GP Yarışı)