İzmit Alikahya’da yollar parkeye bürünüyor

19.07.2021 - 09:44, Güncelleme: 19.07.2021 - 10:04 1309+ kez okundu.

İzmit Alikahya’da yollar parkeye bürünüyor

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alikahya Fatih Mahallesi Fıstık Sokak’ta parke yol çalışmasını sürdürüyor.

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, merkez ve kırsal mahallerde yol çalışmalarını program dâhilinde yürütüyor. Yeni yol açma, bakım onarım ile asfalt, stabilize ve kilitli beton parke çalışmalarıyla ulaşımı güvenli hale getiren ekipler, Alikahya Fatih Mahallesi Fıstık Sokak’ta parke yol çalışmalarına başladı. Ekipler, çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak, yolu bölge sakinlerinin hizmetine sunmayı planlıyor. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yol çalışmalarını hızlandıran Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 50 metre uzunluğundaki yola 300 metrekare kilit parke döşemesi yaparak, yolun her iki kanadına toplam 100 metre uzunluğunda bordür taşı döşedi. Çalışmalar kısa sürede tamamlanarak mahallelinin kullanımına açılacak.