İzmit Belediyesi ile çocuklar doğayla buluşuyor

04.08.2022 - 16:30, Güncelleme: 04.08.2022 - 16:30 1376+ kez okundu.

İzmit Belediyesi ile çocuklar doğayla buluşuyor

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Doğa Eğitim Kampüsü projesi kapsamında çocuklar için düzenlenen Doğa Atölyeleri başladı İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından çocuklara doğa sevgisini kazandırmak ve doğa temelli öğrenmeyi desteklemek amacıyla hayata geçirilen Doğa Atölyeleri başladı. Çember saatinde tüm duyuları ile ormanı keşfeden çocuklar, kuş yuvası etkinliği ile yaratıcılık ve hayal güçlerini desteklediler. SOSYAL BECERİLERİNİ GELİŞTİRİYORLAR İzmit Belediyesi’nin doğa dostu gelecek nesiller oluşturmak adına faaliyete geçirdiği Doğa Atölyeleri çalışmasında orman yürüyüşü ile psikometri becerilerini geliştiren ve aldıkları ekolojik bilgilere bağlı olarak, keşif ve gözlem yoluyla bilişsel gelişimleri desteklenen çocuklar, serbest zamanda kurdukları oyunlar ile sosyal becerilerini de geliştirdiler.  VELİLER DE KATILIM SAĞLADI Alanında uzman eğitmenlerin eşlik ettiği atölyeye veliler de katılırken hem çocuklar hem de aileleri keyifli bir günü geride bıraktı. Gün sonunda çocuklar ormana teşekkürlerini sunarken veliler de böyle anlamlı bir hizmet ile çocuklarını doğayla buluşturma imkânı sağlayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ettiler.

SOSYAL BECERİLERİNİ GELİŞTİRİYORLAR
VELİLER DE KATILIM SAĞLADI