İzmit Belediyesi kurban poşeti dağıtımına devam ediyor

20.07.2021 - 06:53, Güncelleme: 20.07.2021 - 06:53 1269+ kez okundu.

İzmit Belediyesi kurban poşeti dağıtımına devam ediyor

İzmit Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşların etlerini muhafaza edebilmesi için kurban poşeti dağıtımına arefe günü de devam etti. Kurban Bayramı’nda olası kirliliğin önüne geçmek amacıyla İzmit Belediyesi kent genelinde kurban poşeti dağıtımını sürdürüyor. Zabıta Müdürlüğü ekipleri bugün de kurban poşeti dağıtımına Belsa Plaza önü ve Modern Hayvan Pazarı’nda devam etti. Dağıtımlara Kurban Bayramı’ndan önce başlayan İzmit Belediyesi tam 50 bin adet kurban poşetini vatandaşlara ulaştıracak. BAYRAMIN BİRİNCİ GÜNÜ DE DAĞITILACAK Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından daha önce muhtarlıklara dağıtılan kurban et poşetlerinin dağıtımı stantlarda sürüyor. Dağıtımlar bayramın birinci günü (yarın) mezbahalar ve uygun kesim alanlarında devam edecek.

BAYRAMIN BİRİNCİ GÜNÜ DE DAĞITILACAK