İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü vatandaşın ihtiyaç duyduğu her yerde!

12.11.2021 - 16:09, Güncelleme: 12.11.2021 - 16:09 1593+ kez okundu.

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, vatandaşların ihtiyaç duyduğu her yerde yardıma koşmaya devam ediyor. İzmit Belediyesi, kentimizin ve ülkemizin herhangi bir bölgesinde bir felaket yaşandığında tüm kaynaklarıyla destek vermeye gayret ediyor. Bu kapsamda kentin dört bir yanında vatandaşlar için sağlıklı ve hijyenik alanlar yaratan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, dün öğlen saatlerinde Kartepe Arslanbey Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın üzerine olay yerine gitti. 6 adet su tankeri ile bölgeye giden ekipler itfaiye ekiplerine yardım etti. KEPÇE GİRMEYEN KÖY MEZARLIĞINDA Ayrıca yine Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli, kepçenin giremediği köy mezarlığında kazma kürek ile mezar kazma çalışması yaptı. Vatandaşın ihtiyacı olduğu her yerde hizmet vermeye hazır olan Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları daha güzel bir kent için çalışmalarına devam edecek.

KEPÇE GİRMEYEN KÖY MEZARLIĞINDA