İzmit Belediyesi Yeşilova’yı esnafla birlikte planlıyor

GÜNDEM 01.06.2021 - 10:57, Güncelleme: 01.06.2021 - 10:57 2767+ kez okundu.

İzmit Belediyesi Yeşilova’yı esnafla birlikte planlıyor

Turan Güneş Caddesi boyunca yapılacak kaldırım yenileme çalışmaları öncesinde İzmit Belediyesi üst yönetim kadrosu bölge esnafını tek tek ziyaret ederek istek ve önerileri dinlendi.

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz günlerde Yeşilova Mahallesi Turan Güneş Caddesi’nde kaldırımları yenileme çalışmalarına başladı. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, belediye meclis üyesi ve koordinatörü Mehmet Baştürk, meclis üyesi Mehmet Baştan ve fen işleri müdürü Burak Güreşen, Yeşilova Mahalle Muhtarı Ali Filiz ve Tepeköy Mahalle Muhtarı Celallettin İçöz ile birlikte Yeşilova esnafını tek tek ziyaret ederek Turan Güneş Caddesi’nde yapılacak proje hakkında bilgi verdi, esnafın önerilerini dinledi. ESNAF ÖNEMSENDİĞİNİ HİSSETTİ Yeşilova esnafı, yıllar sonra yenilenecek olan kaldırımlardan, bu konuda kendilerine bilgi verilmesinden ve fikirlerinin alınmasından dolayı İzmit Belediyesine teşekkür etti. 5 bin metrekare beton baskılı kaldırım çalışması kısa sürede tamamlanarak vatandaşın kullanımına sunulacak. Yeşilova esnafı kaldırım çalışması sonrası daha estetik ve konforlu bir caddeye kavuşacak. BAŞKANA HEDİYE GÖNDERİLDİ İzmit Belediyesi üst yönetim kadrosunun ziyaretleri sırasında fırıncı Muammer Çökük, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e iletilmek üzere başkan yardımcısı Emirşah Toruna üzerinde Hürriyet’in isminin yazılı olduğu havluyu vererek kendisine ulaştırılmasını istedi. İşletme sahibi Muammer Çökük, “Bu havluyu başkanımıza vermek için Ramazan ayından önce yaptırmıştım fakat kendisine teslim etme fırsatımız olmadı. Nasip bu güneymiş” dedi.

ESNAF ÖNEMSENDİĞİNİ HİSSETTİ
BAŞKANA HEDİYE GÖNDERİLDİ