İzmit Belediyesi’nde mesai saatleri değişti

01.09.2021 - 17:37, Güncelleme: 01.09.2021 - 17:37 1559+ kez okundu.

İzmit Belediyesi’nde mesai saatleri değişti

Kocaeli Valiliği tarafından alınan karar doğrultusunda tüm kamu kurumlarında mesai saatlerinde değişikliğe gidildi. Kocaeli Valiliği tarafından alınan kararla kamu kurumlarında mesai saatlerinin yeniden düzenlendiği açıklandı. İzmit Belediyesi’nde görev yapan personelin de mesai saatleri değişti.  6 Eylül’den itibaren İzmit Belediyesi’nde mesai sabah 08.30 / 12.30, öğleden sonra ise 13.30 / 17.30 olarak değişecek.