İzmit Belediyesi’nden Karadenizliler Mahallesi’ne parapet

08.10.2021 - 12:32, Güncelleme: 08.10.2021 - 12:32 1102+ kez okundu.

İzmit Belediyesi’nden Karadenizliler Mahallesi’ne parapet

Vatandaşlar için tehlike yaratan alanlara müdahale etmeye devam eden İzmit Belediyesi, Karadenizliler Mahallesi’nde yol kenarına beton parapet yapıyor. İzmit Belediyesi, vatandaşların daha güvenli koşullarda ulaşımlarını sürdürebilmeleri ve oluşabilecek kazaların önüne geçmek amacıyla ihtiyaç olan bölgelerde plan dâhilinde istinat duvarı, beton parapet ve korkuluk yapıyor. Bu kapsamda çalışmalar Karadenizliler Mahallesi’nde devam ediyor. Karadenizliler Mahallesi Ünlüpınar Caddesi’nde yapılan beton parapet 80 metre uzunluğunda 30 santim genişliğinde ve 40 santim yüksekliğinde olacak.  KISA SÜREDE TAMAMLANACAK İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karadenizliler Mahallesi’nde toprak ve kaya parçalarının vatandaşların ikamet ettiği alanlara düşmesini engellemek, vatandaşlara zarar vermesini önlemek amacıyla çalışmalarını gerçekleştiriyor. Hızla sürdürülen çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanması planlanıyor.

KISA SÜREDE TAMAMLANACAK