İzmitliler mini çöp toplama araçlarını çok sevdi

08.06.2021 - 12:53, Güncelleme: 08.06.2021 - 12:53 3151+ kez okundu.

İzmitliler mini çöp toplama araçlarını çok sevdi

İzmit Belediyesinin temizlik araçlarının girmekte zorlandığı dar sokaklardaki çöplerin toplanması için filosuna kattığı elektrikli mini çöp toplama araçları sosyal medyada ilgi odağı oldu. Güçlü araç filosuyla İzmit’teki tüm mahallelerde çöp toplama çalışmalarını titizlikle sürdüren İzmit Belediyesi, temizlik araçlarının girmekte zorlandığı dar sokaklardaki çöpleri, envanterine eklediği 2 adet mini elektrikli yeni çöp toplama aracıyla topluyor. İzmit Belediyesinin ‘Bahane yok, Hizmet var’ diyerek 2 ay önce hizmete geçirdiği çevreye duyarlı elektrikli çöp toplama araçları İzmitliler tarafından da çok beğenildi. FATMA BAŞKAN’DAN İNOVATİF HAREKETLER Emisyonsuz ve gürültüsüz bir şekilde çalışarak doğaya ve insana zarar vermeden dar sokaklarda çöp toplama çalışmalarını sürdüren elektrikli araçlar sosyal medyaya da ilgi odağı oluyor. Mahallesindeki dar sokaklarda çöplerin elektrikli araçla toplandığını gören Doğan Asaf Güneş de “Fatma Başkan’dan inovatif hareketler” paylaşımını yaparak memnuniyetini dile getirdi.

FATMA BAŞKAN’DAN İNOVATİF HAREKETLER