Karabağlar’da camilerde bayram temizliği

15.07.2021 - 09:28, Güncelleme: 15.07.2021 - 09:36 1304+ kez okundu.

Karabağlar’da camilerde bayram temizliği

İzmir Karabağlar Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçede bulunan tüm camilerin temizliğine devam ediyor.

İZMİR (İGFA) - Karabağlar'da belediye ekipleri, ilçede bulunan camilerde halıları makineyle süpürürken, camlar silinip, bölme ve kapılar temizleniyor. Ayrıca koronavirüs salgını nedeniyle dezenfektan işlemleri de yine belediye ekipleri tarafından özenle yapılıyor. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ilçe genelinde özellikle insanların yoğun olduğu noktalardan biri olan camilerin temizliğine önem verdiklerini belirterek, “Tüm vatandaşların Kurban Bayramı'nda gönül rahatlığıyla ibadetlerini yapmalarını istiyoruz. Bunun için ekiplerimiz tüm ibadethanelerde yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Bayrama kadar gerekli temizlik ve dezenfeksiyonlar tamamlanacak. Ben şimdiden tüm vatandaşlarımızın bayramlarını kutluyorum. Herkese sağlıklı ve mutlu bir bayram süreci geçirmelerini diliyorum” dedi.