Karabağlar’da LGS tercihleri başlıyor

03.07.2021 - 12:11, Güncelleme: 03.07.2021 - 12:17 1447+ kez okundu.

Karabağlar’da LGS tercihleri başlıyor

İzmir Karabağlar Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’nde (KARBEM), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) tercih günleri pazartesi günü başlıyor.

İZMİR (İGFA) - Bu kapsamda KARBEM’de ücretsiz olarak LGS’ye hazırlanan 8. sınıf öğrencileri, 5-16 Temmuz tarihleri arasında KARBEM’e gelerek, uzman rehber öğretmenler eşliğinde tercihlerini yapabilecek. Koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler nedeniyle öğrencilerin, 414 78 06 numaralı telefonu arayarak randevu almaları gerekiyor. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, KARBEM öğrencilerinin sınavlardaki başarılarıyla dikkat çektiğini vurguladı. Başkan Selvitopu, bundan sonraki süreçte de eğitimi desteklemeye ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, gençlerimizin yanında olmaya devam edeceklerini kaydetti.