Karacabey, yatırımlarla daha güçlü bir geleceğe adım adım ilerliyor

01.08.2022 - 12:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:24 1200+ kez okundu.

Karacabey, yatırımlarla daha güçlü bir geleceğe adım adım ilerliyor

Karacabey’i geleceğe taşıyacak yatırımlar, kentin dört bir yanında tüm hızıyla devam ediyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Bursa Milletvekili Mustafa Esgin ile birlikte geçtiğimiz günlerde Türkiye’de ilk kez düzenlenen Açık Hava Domates Günleri Fuarını ve ardından Okçugöl Mahallesinde yapımı devam eden yol çalışmalarını inceledi. Gerçekleşen programda; AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı, Ar-Ge ve Eğitim Başkanı Setenay Yüksel Olguner, Karayolları Şube Şefi Bilgehan Bozkurt ile muhtarlar ve vatandaşlar da yer aldı. Fuar yoğun ilgiye sahne oldu Ziyaret kapsamında ilk olarak, Türkiye’de ilk kez Karacabey ev sahipliğinde gerçekleştirilen Açık Hava Uygulamalı Domates Günleri Fuarı ziyaret edildi. Burada hem çiftçiler hem firma sahipleri ile görüşen heyet, fuara olan yoğunluğa dikkat çekti. Şehrin dört bir yanında çalışmalar sürüyor Fuar alanının ardından heyetin ikinci durağı ise Ovahamidiye Mahallesinde çalışmaları süren Okçugöl yolu oldu. Belediye Başkanı Ali Özkan, yatırımlarla daha güçlü bir Karacabey’e adım adım ilerlediklerini belirterek, ulaşımdan altyapıya, turizmden teknolojiye kadar her alanda ve şehrin dört bir yanında çalışmaların aralıksız sürdüğünü kaydetti. Vekil Mustafa Esgin de yaptığı açıklamada, “Söz verdiğimiz gibi yol yapım çalışmalarımızda sona yaklaştık. ‘Çözüm odaklı hizmet ve eser’ siyasetimizle yolumuza devam ediyoruz. Durmak yok yola devam” dedi.

Fuar yoğun ilgiye sahne oldu

Şehrin dört bir yanında çalışmalar sürüyor