Yıldırım Belediyesi

Kartepe'de asfaltı tamamlanan caddeye kaldırım makyajı

02.01.2022 - 09:38, Güncelleme: 02.01.2022 - 10:11 1483+ kez okundu.

Kartepe'de asfaltı tamamlanan caddeye kaldırım makyajı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlaması yapılan Kartepe Derbent Mahallesi Fatih Caddesi'nde kaldırım tretuvar imalatına başlandı.

KOCAELİ (İGFA) - İSU ekipleri tarafından Derbent Mahallesi Fatih Caddesi’nde alt yapı çalışmaları tamamlanması sonrasında asfalt serimi yapılan caddede tretuvar kaldırım yapım çalışmalarına da başlandı. Bin 900 metre uzunluktaki toplu taşıma güzergâhı olan Kartepe Derbent Mahallesi Fatih Caddesi'nde asfaltı sağlamlaştırmak için yolun temelini oluşturan bin 400 ton pilent mix temel serimi yapıldı. Bu işlemin ardından caddeye bin 800 ton asfalt serildi. Fatih Caddesi’nin önceki yol tramer makinesi ile kazanırak yerine yeni asfalt serilirken, asfaltlaması yapılan caddede de kaldırım imalatlarına başlandı.