Kavaklı Caddesi bir başka oldu

GÜNDEM 07.06.2021 - 11:59, Güncelleme: 07.06.2021 - 11:59 2712+ kez okundu.

Kavaklı Caddesi bir başka oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Gölcük Kavaklı Caddesi’nde aydınlatma direklerinin montajına başlandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla çehresi değişen, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla ışıl ışıl olacak Gölcük Kavaklı Caddesi’nde aydınlatma direklerinin montajına başlandı. Ayrıca yol yapım çalışması kapsamında İzmit-Gölcük istikameti aşınma serimi tamamlandı. Cadde yapılan çalışmalarla bir başka oldu. ESTETİK GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR Gidiş, geliş ve park şeritleriyle birlikte 12 metre genişliğe çıkarılan cadde, kaldırım ve bisiklet yolu ile birlikte 20 metre platform genişliğine sahip olacak. 2,5 metre genişliğinde 2 bin 250 metrekare bisiklet yolu yapılacak Kavaklı Caddesi dekoratif aydınlatma direkleriyle estetik bir görüntüye kavuşuyor. GÖLCÜKLÜLERİN NEFES ALABİLECEĞİ BİR YER Bir kilometre uzunluğundaki Gölcük Kavaklı Sahil Caddesi’nin haziran sonunda tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması planlanıyor. 1 kilometrelik Kavaklı Sahil Caddesi’ni konforlu ve modern bir hale getirecek çalışmalar tamamlandığında dekoratif aydınlatmalar yürüyüş ve bisiklet yoluyla bölge ışıl ışıl olacak. Kavaklı Caddesi, Gölcüklülerin nefes alacağı, vatandaşların yürüyüş yapabildiği, bisiklet sürebildiği ferah bir hale gelecek.

ESTETİK GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR

GÖLCÜKLÜLERİN NEFES ALABİLECEĞİ BİR YER