KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'dan Tropikal Kelebek Bahçesi'ne ziyaret

08.09.2021 - 10:06, Güncelleme: 08.09.2021 - 10:06 1528+ kez okundu.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'dan Tropikal Kelebek Bahçesi'ne ziyaret

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Konya Tropikal Kelebek Bahçesi’ni ziyaret etti.

Bir takım ziyaretlerde bulunmak için Konya’ya gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Selçuklu Belediyesi tarafından Konya’ya kazandırılan Konya Tropikal Kelebek Bahçesi’ni ziyaret etti. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, ziyarette Cumhurbaşkanı Tatar ve beraberindeki heyete ev sahipliği yaptı. Ziyarette Tatar’a Avrupa'nın en büyük kelebek uçuş alanı olan Tropikal Kelebek Bahçesi’nde sürdürülen faaliyetler ve kelebeklerin tropikal yaşam öyküleri ile ilgili bilgiler verildi. Tatar’a ziyaretinde Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, MHP Konya Milletvekili Esin Kara da eşlik etti. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, ziyaretin sonunda KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a günün anısına kelebek tablosu takdim etti.