Kocaeli Kandıra’nın yolları yaza hazırlanıyor

09.06.2022 - 12:56, Güncelleme: 09.06.2022 - 12:56 1490+ kez okundu.

Kocaeli Kandıra’nın yolları yaza hazırlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında turizm yoğunluğu oluşması beklenen Kandıra ilçesinde yol bakım onarım ve yapım çalışmalarına başladı.

KOCAELİ (İGFA) - Yaz aylarında yoğun bir turizm sezonu geçiren Kandıra’da Kerpe, Cebeci başta olmak üzere köy yollarında de kilit parke, asfalt serimi onarım ve yapımı çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi, Kandıra’nın yollarını yaza hazırlıyor. Doğalgaz altyapısı çalışmaları sonucu bozulan Cebeci, Safalı, Hacımazlı, Bollu Mahallelerinde parke ve asfalt yama imalatları yapılacak 120 bin 800 metrekare prefabrik beton parke taşı, 1.700 ton asfalt yama, 750 metreküp taş duvar imalatı yapım çalışmalarına başlandı.