Kocaeli Tuğçe Kandemir ile coştu

30.08.2021 - 10:41, Güncelleme: 30.08.2021 - 10:21 1425+ kez okundu.

Kocaeli Tuğçe Kandemir ile coştu

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına bir gün öncesinden başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi gündüz düzenlenen etkinlikleri gece sevilen sanatçı Tuğçe Kandemir’in konseri ile taçlandırdı.

KOCAELİ (İGFA) - Seka Park Uçurtma Tepesi’nin önünde gerçekleştirilen Tuğçe Kandemir konserinde Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir  Büyükakın da katılarak sevilen sanatçıya çiçek takdim etti.30 Ağustos Zafer Bayramı Konserleri öncesinde yerel sanatçılar, Pandemi nedeniyle uzun zamandır ayrı kaldıkları Kocaelililerle buluşarak eşsiz eserler eşliğinde sevenleri ile buluştular. Ayrıca etkinliklerle eş zamanlı olarak, Kocaeli Bilim Merkezi’nin gerçekleştirdiği Bilim Showları ile çocuklar doyasıya eğlendi.