Kocaeli’nin otobüslerine turistik giydirme

12.06.2022 - 09:12, Güncelleme: 12.06.2022 - 09:12 1375+ kez okundu.

Kocaeli’nin otobüslerine turistik giydirme

Kocaeli markasını öncelikle kent sakinlerine duyurmayı amaçlayan Büyükşehir, UlaşımPark’a ait otobüsleri kentin turizm noktalarını gösteren görsellerle giydirdiKOCAELİ (İGFA) - Farklı platformlarda Kocaeli’nin turizm potansiyelini ortaya koyan Büyükşehir, bu kez de UlaşımPark A.Ş. otobüslerini kentin çeşitli turizm noktalarını gösteren görsellerle giydirdi. Büyükşehir Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, “Kocaeli markasının başta Türkiye olmak üzere tüm dünyada duyurulması için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz” dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, UlaşımPark’ın Plajyolu’ndaki garajını ziyaret ederek giydirilmiş otobüsleri inceledi. Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, UlaşımPark AŞ Genel Müdürü Serhan Çatal ve Büyükşehir bürokratlarının eşlik ettiği incelemede Gündoğdu, “Amacımız öncelikle Kocaeli markasının kent sakinleri tarafından bilinmesi” diye konuştu. ZENGİN TURİZM POTANSİYELİ Kocaelililerin kentin zengin turizm potansiyelini fark etmesini amaçladıklarını söyleyen Gündoğdu, bu çalışma ile kent sakinlerinin Kocaeli’deki turizm alanlarını keşfetmelerini amaçladıklarını söyledi. Asıl hedefimiz hem Türkiye’nin farklı noktalarından hem de dünyanın çeşitli ülkelerinden turistleri kentimize çekmek olduğunu kaydeden Gündoğdu, Kocaeli markasını hak ettiği değere ulaştırmak için yoğun bir çaba sarf ettiklerini söyledi.

ZENGİN TURİZM POTANSİYELİ