Kütahya'da yol ağı konforu ve güvenliği artıyor

23.05.2022 - 12:15, Güncelleme: 23.05.2022 - 13:11 1530+ kez okundu.

Kütahya'da yol ağı konforu ve güvenliği artıyor

Şehir içi ulaşım ağında başlatılan asfalt serimi ve kilit taşı imalatı farklı mahallelerde devam ediyor.

KÜTAHYA İGFA-  Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir ulaşım konforunu artırmak ve güvenli seyahat için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mahallelerin ihtiyaçlar doğrultusunda önceliklendirilen asfalt ve kilit parke taşı çalışmaları, Yunus Emre Mahallesi, 100. Yıl Mahallesi, Menderes Caddesi, Balıklı Mahallesi, Okmeydanı Mahallesi, Dumlupınar Mahallesi, Perli Mahallesinde hem asfalt serimi hem de kilit taşı döşeme sıfır imalat, tamir ve bakım çalışmaları hızla devam ediyor. Yapılan çalışmalarla birlikte Kütahya’nın yol ağı konforu ve güvenliği daha kaliteli hale getiriliyor.

Kütahya HABERİ