Macera tutkunlarından Hürriyet’e teşekkür

16.05.2021 - 10:50, Güncelleme: 16.05.2021 - 10:50 2441+ kez okundu.

Macera tutkunlarından Hürriyet’e teşekkür

İzmit Belediyesinin Akmeşe’de yaptığı Süper Enduro ve Cross Yarış Parkuru, macera tutkunlarını heyecanlandırdı. ‘Bekle Kocaeli’ diyen macera tutkunları belediye başkanı Hürriyet’e parkur için teşekkür etti.

Sporun her alanında alt yapıya, tesisleşmeye, spora ve sporcuya verdiği destekle bilinen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’e ilk motocross parkurunu Akmeşe’de kazandırıyor. Yapımı tamamlanmak üzere olan Akmeşe Süper Enduro ve Cross Yarış Parkuru 20 motosikletin start alabileceği şekilde hazırlandı. Parkurun tamamlanmasıyla birlikte çok sayıda bölgesel ve ulusal yarışa ev sahipliği yapması planlanıyor. Akmeşe’de futbol sahasının yanında bulunan parkur, bin 100 metre uzunluğunda ve 5 metre genişliğinde. Akmeşe Süper Enduro ve Cross Yarış Parkuru içinde motocross rampaları, taş havuzları, lastik geçişleri, kütük ve ağaç engelleri yer alıyor. Adrenalin meraklılarının heyecanlandıran Parkur, şimdiden teşekkür almaya başladı. Macera tutkunları sosyal medya hesaplarından parkurun çalışma fotoğraflarını ‘Bekle Kocaeli’ başlığıyla paylaşıp belediye başkanı Hürriyet’e teşekkür etti.